Страници

четвъртък, 7 октомври 2021 г.

Един запомнящ се 24часов излет на Язовир Бозвелийско





#CARP #CARPFISHING #TROPHYCARP #CPK 

С колегата Георги решихме да разпуснем и да избягаме от ежедневието и без много мислене, след работа веднага отидохме на язовир Бозвелийско. Там набързо разпъване, обиколка на язовира с маркера, избрахме място и дистанция. С колегата бяхме решили да играем единствено с кобрата и с новите топчета на 4carp, за които благодарим за първата доставка на риболовен магазин” Big fish” в лицето на Златин Вълчев. А след като бяхме готови и много уморени легнахме по леглата за кратка почивка.

Не след дълго чакане и бам 16+ риба ни посети и ни накара да се усмихнеш до уши. Рибата излезе на 4carp royal с 14мм pop up Fluro hot demon. А от там без да губим време започнахме да даваме газ и нещата станаха гол за гол с уникално борбени и красиви риби.





 Разбира се през цялото време риболова беше съпътстван от много забавление и весели моменти. 

Наближи вечерта и започнахме да се организираме с бивака и вечерята разбира се, все пак “ Храната прави борбата “. Разпънахме и бивака все пак трябва и да се спи. Направихме нощно захранване и малко промяна в стратегията, като решихме да играем на близка дистанция от 90м и само на легнали монтажи с топчета на 4carp magnum 16mm.
Вечерта настъпи и риболова стана още по - атрактивен за нас, с борбени и много красиви риби. 

Риболова вървеше с пълна сила до сутринта. Но за съжаление сутринта настъпи и дойде момента в който трябваше да събираме багажа и да се прибираме. Никога няма да забравим този атрактивен и динамичен риболов. Благодарности на собственика на  язовир” Бозвелийско” и на риболовен магазин” Big fish” за хубавите топчета които ни предоставиха за този успешен риболов.

1 коментар: