сряда, 6 октомври 2021 г.

Бърз дневен риболов

 #CARP #CARPFISHING #BOZVELILAKE #BOLSENASQUID #YANIMARCARP #TROPHYCARP

С настъпването на есента , температурите рязко започнаха да падат и преди да започнат септемврийските дъждове , аз и моите приятели Петър и Андро , решихме да посетим Язовир Бозвелийско .


В 6:00 часа бяхме на секторите , решихме да застанем на стената и да играем от ръка . Харесах си място за ловене и захраних с няколко ракети на въдица . На първата въдица заложих на CPK Krill 20 mm легнало топче , на втората заложих на Bolsena Squid с pop up 15 mm , а на третата заложих на Ананас 20mm монтаж на D-rig . 

В 8:40 беше първият удар на Петър , красив люспест шаран около 10 кг . След около 10 тина минути борба , рибата беше в кепа. Монтажа беше легнало топче 20 mm на CPK. 



В 9:30 реализирах и аз първи удар , на монтаж D-Rig Ананас 20 mm . Рибата беше 15 кг , страхотен люспест шаран в перфектно здраве .



В 13:45 последва бесен рън , без малко да запуши станцията . След около 15 минутна борба се оказа един 9 кг палавник , който явно не беше хващан скоро . Монтажа беше snowman rig Bolsena squid с 15 mm pop up .


Петър и той не остана по-назад и извади риба около 12 кг , на монтаж снежен човек . 


16:00 часа извадих уникално красив люспест шаран , отново на монтаж Snowman rig Bolsena squid с pop up 15 mm .


Адриан , най-сетне и той се разписа и успя да избегне капото . На лежащо топче хот чоризо бързо разтворимо , успя да извади 6 кг люспак .


Петър , завърши нашият риболов с красив гол шаран . 


Така завърши нашият риболов , с хубави риби , две изтървани  и много емоции. Ако статията ви е харесала , моля споделяйте и коментирайте 






Няма коментари:

Публикуване на коментар