Страници

неделя, 28 юли 2024 г.

Forgotten Flavours - високо привлекателна стръв с максимална атракция

#CARP #CARPFISHING #TROPHYCARP #YANIMARCARP #FORGOTTENFLAVORS

Последвайте ни в Meta/Facebook

Присъединете се към Телеграм канала ни.

Станете част от нашата група във Facebook

Последвайте ни в instagram

Както подсказва името - Forgotten Flavours, или аромати от старата школа, със висока плаваемост, екстремни рецепти и  изключително разнообразни диаметри и цветове, способни да покрият изискванията и на най-големите маниаци.

За поръчки на GSM +359 888 999531 или на онлайн магазин https://yanimar-carp.com

Компанията комбинира най-добрите рецепти от старата школа, включващи  "Hutchinson & Catchum" златните етикетни стикери на Solar, глицериновите аромати на NutraBaits, всички видове "Supasense oil palatants" на Nash. намирането и комбинирането на тези аромати е един много труден и сложен процес.


Forgotten Flavors заложи на 5 класически вкусови комбинации, базирани на рецепти от старата школа. Започнахме гамата с един от най-добрите уловители на шаран на всички времена – Monstercrab . Миризлив вкус, който шаранът трудно може да избегне. Вълнуваща миризма, която не винаги се оценява. Този Pop up определено принадлежи към класа „не е подходящ за жени“, в кръга на майтапа.


Mulberry е най-продаваният pop up, от първият ден на пускането му в продажба и има защо. Истинският стар Mulberry Florentine на Hutchinson е истински магнит за шарана. Разработен специално за бранда, базиран на старата рецепта и отговорен за улавянето на редица трофейни шарани.


Третата класика в гамата Squid-Octopus, с допълнително масло от черен пипер с вкус на калмар и октопод, базиран на триметиламин. Това е изключително мощен pop up, наподобяващ на Koi Rearer на Solar. За всички фенове, нашият pop up, няма да ви подведе.



Четвъртата класика в бранда е Fizz Bizz, въз основа на старата школа Redesmere Specials, където се използва пудра от Hutchy. Fizz Bizz от друга страна се свърза с използването на специален изсушен прах, ексклузивен за Forgotten Flavours. Откроява се с аромати на портокал, мандарина,пъпеш,лимон и няколко други, като този прах е истинска цитрусова бомба, така че аромата не може да се сравни с нищо друго предлагано на пазара.


Последният Pop Up от нашата гама е сладоледа, който съдържа прах от сладолед, ванилови шушулки, екстракти и течни аромати в допълнение към тези прахове, годни за употеба и от човека, завършен с аромат на сладолед и мляко, Skopex, N-маслена киселина и стимулатни на апетита.

Искате да направите нещо по- различно Forgotten Flavours вече и в България 🇧🇬 Forgotten Flavours е фирма с голям опит в риболова на шаран. Предлага над 150 вида топчета за стръв, pop up топчета, протеинови топчета за стръв, аромати за протеинови топчета, пудри и други продукти за риболов на шаран. Ако имате нужда от качествени продукти пишете на лично съобщение и на тел: 088 899 9531.

За поръчки на GSM +359 888 999531 или на онлайн магазин https://yanimar-carp.com

Статията достига до вас, благодарение на https://carpdenbosch.nl/en/homepage-engels/

Последвайте ни в Meta/Facebook

Присъединете се към Телеграм канала ни.

Станете част от нашата група във Facebook

Последвайте ни в instagram

Няма коментари:

Публикуване на коментар