събота, 4 февруари 2023 г.

Седемте най-добри топчета за стръв през зимата

 #CARP #CARPFISHING #BOILIES #WINTERCARPFISHING #TROPHYCARP    

заповядайте в телеграм канала ни

Време е да разчистим фризера и да се запасим с малко свежа стръв и да тестваме най-добрите аромати за зимата.Топчетата определено са една от най-добрата примамка за шаран през цялата година.Те са познати на шараните като добре смилаем източник на протеини, който може да ги поддържа дори през зимните месеци.

Какво да изберете обаче през зимните месеци, за да имате успех, не е чак толкова лека задача.


7.DNA THE SWITCH

Доминацията на DNA в световен мащаб набира все по-голяма популярност, през последните години.Съотношението цена качество, ги прави все повече предпочитани от шаранджиите. 

Най-доброто им предложение, за студена вода е - The switch , който е направен от висок процент леснодостъпни хранителни протеини, включително суроватъчен протеин и изолат от грахов протеин.

Тестовете през последните 5 години, показаха че се приема добре от шарана и е добър зимен източник на храна. The Switch е пълен с мощни хранителни стимули, включително капсайцин , активни пептиди и аромат на дрожди.


6.Munch Baits Citrus Nut

Munch Baits Citrus Nut е изгряващата звезда, която набира все повече популярност. Съдържа висок процент на протеин, типичен за всяко топче за студена вода. 

Мощните цитрусови аромати са способни да привлекат всеки преминаващ шаран.


5.Mainline Cell

Mainline Cell са известени като най-успешните топчета на всички времена и са също толкова добри през зимата, както и през останалият период на годината.

Основата на Cell се пази в тайна, всичко което екипа на Mainline разкрива е че са създадени от една уникална форма на протеин. 

Едно е ясно, шаранът обожава вкусът му. Откакто е създаден преди 10 години, той е отговорен за улавянето на редица трофейни шарани и редовно се използва от Team Korda.


4.Baitworks Creamino

Това е класическа зимна стръв, съчетаваща цял набор от разтворими протеини, които са лесно смилаеми и се разграждат и в най-студените води.

Те имат кремообразен вкус, способен да излъже всеки един шаран.


3.CC Moore Live System

CC Moore имат една от най-разнообразните гами за стръв на пазара. Live System е основната им стръв за през зимата. Те съдържат млечен протеин от птичи семена и въпреки че са създадени през далечната 2002 година и до ден днешен съставките на топчето не са се променили.

Live System са силно разтворими в студена вода. Неговият кремообразен аромат на ванилия и незаменими аминокиселини е еднакво подходящ за кратки и дългосрочни риболовни сесии.


2.Nash Citruz Pink Pastel

Откакто Nash Citruz Pink Pastel се появи на пазара, те станаха известни като зимна стръв, която работи навсякъде. Предлага се в бяло и ярко розово и има толкова визуална привлекателност, колкото вкус и аромат.

Ако сте любители на кратки риболовни зимни серии, това е стръвта , която задължително трябва да присъства във вашият арсенал.


1.Sticky Baits Manilla

Sticky Baits е една от най-уважаваните марки в Англия, Sticky Baits Manilla са едни от най-предпочитаните от шаранджиите.

Те работят перфектно и на най-трудните водоеми и са причина за изваждането на доста трофейни риби. използването им през зимата е равно на успех.

Основните съставки за направата на топчето са млечен протеин и храна за птици , които са синоним за успешен зимен риболов.

Статията пристига благодарение на - https://carpsquad.com

Robw Carper

Няма коментари:

Публикуване на коментар