събота, 31 юли 2021 г.

Pacific Tuna - океан от възможности

#CARP #CARPFISHING #BOILIES #TROPHYCARP #PACIFICTUNA

Новата версия на световно известната добавка Pacific Tuna , за примамване на шарана е изцяло с естествени примамки , отговарящи на новите разпоредби на европейският съюз . Pacific Tuna е смес на основата на рибно брашно , стръвта е добре балансирана и включва всичко необходимо , за да отговори на високият стандарт въведен от CC MOORE .

Pacific Tuna - Carp fishing Mall


Асортимента е изключително разнообразен , включващ базов микс , стръв с различни размери , Pop UP , Wafters , различни ликуиди и др. 


Пелетите от серията Pacific Tuna са просто уникални . Малката 2 мм пелета е идеална за създаване на фин килим по дъното за привличане на шарана . Няколко шепи от нея ще накарат шарана да рови по дъното на езерото в търсене и на последната малка пелета . За по-добър ефект , може да добавите към пелетите течна хранителна добавка по ваш избор . 


Може също да създадете и малки PVA торбички , които ще засилят атракцията на вашето хранително петно . 


Добър вариант е и смесването на 2 мм пелети с такива от 6 мм , с което ще получите различен разпад на Spod Mix. може да се добавят и натрошени пелети , както и прясно сварено конопено семе , за засилване на атракцията .


Друг важен трик е заливането на Spod mix със гореща вода от язовира , което ще накара шараните да се движат в зоната на примамката ви .


Pacific Tuna - Carp fishing Mall

Няма коментари:

Публикуване на коментар