неделя, 1 август 2021 г.

Carp Fishing Yankovo Lake

 #CARP #CARPFISHING #HOOK.BG #JIVKOIVANOV

#TROPHYCARP #BOILIES 

Живко Иванов , разказва за своето приключение на един от невероятните язовири в североизточна България - Yankovo Lake .


 Пристигане в събота през деня ,като бях посрещнат много добре от Арендатора на водоема . Така както за първи път стъпих на язовира ме настаниха на сектор 2 , който е близо до стената . Лових в събота през деня и в неделя през дена , защото вечерта много святка и прегърмя и не пипнах сопите , както и с приятели се почерпахме доволно . 



Започнах игра с маркера и установих дистанцията ,след това започнах да приготвям въдиците за старт . Да добавя ,че ловях с новите топчета на HOOK.BG  - люта риба .



В събота стартирах малко слабо , но след лекото банкетче се събудих рано в неделя и започнах с нова стратегия . Риболова тръгна с пълна сила , като започнах с риби между два и три килограма . 


После промених малко тактиката и се стигна до няколко хубави шарана ,които бяха с тегло между 6-7 кила и най големия ,който извадих беше 11.900. завърших риболова с около 90 кила и може би малко отгоре .


 Направи ми впечатление ,че язовира е много чист и подреден за рибарите ,както и след разговор с Симеон Коматински Арендатора на яз. Янково ,че много скоро ,ще се зарибява още с а много добри трофеи . 


Язовира държи много борбени риби и е много красив . Да допълня ,че моят приятел Петьо направи също много силен риболов на трети сектор отляво на мен . Бяхме се разбрали да си ловим заедно на два сектора ,като стана много яка сеч . Аз имах над 20 риби между кило и три + и няколко ,които споменах по горе ,а Петьо и той също доста риба извади . 


Искам да благодаря на Симеон Коматински за доброто посрещане ,и затова което е направил за нас риболовците . За мен лично този резултат е много добър за нов и напълно непознат водоем . Пожелавам на всички на слука и ,който посети язовира няма да съжалява . Ето част от рибите които заснех ,малките ги пропуснахме за снимка .



Няма коментари:

Публикуване на коментар