понеделник, 23 август 2021 г.

72 часов риболов на яз. Борец с протеинови топчета Carp 22

 #CARP #CARPFISHING #BOILIES #CARP22 #TROPHYCARP #YANIMARCARP

Привет колеги.

От дълго време планирахме да направим тридневен риболов на язовир Борец и този момент дойде.



В понеделник в шест сутринта бяхме на язовир Борец и решихме да застанем на около 150 м – 200 м от стената.

Започнахме да оправяме въдици, стойки и палатки.

Предварително бяхме подготвили два вида захранка:

Едната риболовна захранка беше направена с варени семена за риболов на Carp 22, нарязани протеинови топчета на Massive Baits и Carp 22пелети на Carp 22, след което бяха заляти с GLM, Зеленоуста Мид ликуид.

Втората риболовна захранка бяхме направили с варени семена за риболов на Carp 22, нарязани протеинови топчета на Massive Baits и Carp 22, , пелети на Carp 22, след което бяха заляти с Corn Steep Liquor (C.S.L) 



Имахме информация, че рибата взима на рибни и люти аромати протеинови топчета и решихме да пробваме.

Колегата Стоян, който дойде за една нощувка беше направил домашни люти протеинови топчета- на тях имахме извадени две риби през вечерта.

След няколко пробвания на различни аромати протеинови топчета на Massive Baits, Carp 22 и на други фирми рибата хареса протеиновите топчета на Carp 22.

Ароматите, които дадоха най- много резултати бяха  :

Pop up Топчета Черен Касисна Carp 22 

Протеинови Топчета Пикантна Праскова & Коноп на Carp 22

Протеинови Топчета Пикантна Сепия & Крил & Октопод



Имахме и две късания, които риби бяха доста добри като големина.

Линията беше направена с продуктите на PB Products: 

За изграждане на лините се пряхме основно на продуктите на PB :


За куки заложихме на Curved KD Hook PB Products и Jungle Hook MB PB Products

За основна линия изолзвахме PB Products Control mono

За поводи използвахме PB Products Ghost Butterfly ; PB Products Mussel ; PB Products Skinless


Благодарение на доброто качество на продуктите, риболова стана успешен.

Ето и снимките от риболовния излет на язовир Борец:




































Няма коментари:

Публикуване на коментар