събота, 25 септември 2021 г.

Шаранджийски риболов на яз.Съединение

 #CARP #CARPFISHING #YROPHYCARP #SAEDINENIELAKE #BOILIES #YANIMARCARP

Аз и моят приятел Стайков , решихме да посетим Язовир Съединение обл.Бургас . Информацията ни за водоема беше оскъдна и това беше първо посещение на водоема за нас двамата . 

В 5:00 часа , натоварихме багажа и се изстреляхме към язовира . Разбира се по това време на деня , уважихме денонощната баничарница на бай Бисер , с класиката топла баница с айран . В 7:00 часа бяхме на язовира , захранихме и започна голямото чакане. В 7:30 беше първият удар на колегата Стайков , на метод фидер около 3 кг люспест шаран , който излезе на wafters krill 9mm .


Последва и удар при мен , обаче не се закачи за съжаление , монтажа беше на 2х20 mm лежащи топчета . В 11:00 часа реших да променя малко тактиката и презаредих въдиците . Дохраних с кобрата и продължих да чакам първа риба на този изключително красив водоем .


Стана обяд , рибата не беше никак активна . При колегата Стайков , на фидера също спря риболова . Явно рибата беше в обедна почивка и беше време и ние да хапнем .


До края на деня , нямаше никаква промяна в активността на рибата и не успях да излъжа някоя риба. Беше късно за генерална промяна и за смяна на точките на ловене . Времето беше страхотно и си изкарахме добре със Стайков . Страхотен водоем , с големи дълбочини и готин арендатор .



Няма коментари:

Публикуване на коментар