понеделник, 21 февруари 2022 г.

Ивайло Стайков ,открива риболовният сезон на рибарника

 #CARP #CARPFISHING #TROPHYCARP #RIBARNIKALAKE #FЕЕDERBAIT #YANIMARCARP

Ето че настъпи дългоочакваният момент , моят приятел Ивайло Стайков да открие шаранджийският риболов на язовир "Туристически комплекс рибарника" . Беше се запасил с доста от новите неща на марката Fееder Bait , които искаше да тества на този красив водоем .



Сутринта в 7:00 часа пристигна на язовира и започна подготовката за риболовният излет , след внимателен оглед на язовира и чаша кафе , започна и разпъване на обурудването и подготвяне на стръвта и захранката .



Резултатите не закъсняха и в 9:30 часа , Стайков извади първата риба , около 7 кг борбен шаран , който след внимателно третиране с антибиотик , плуваше отново необеспокояван в язовира . 




Последва и втори удар на риба около 8 кг , отново красив и борбен люспест шаран , който вдигна адреналина на Ивайло Стайков .




Последва лека промяна в тактиката в търсене на първата риба над 10 кг за сезона и ето че резултата не закъсня . Уникален 12 кг люспест шаран , който удари на Пелети за Фидер Xplode 12 mm FEEDER BAIT . Шаранът направи прекрасна борба , но след 15 минути борба се оказа в кепа на Стайков . 





Последваха още няколко риби около 4 5 кг . Откриването на сезона се оказа повече от успешно за Ивайло Стайков , с доста извадени риби , няколко трофейни шарана и едно късане на линията . Всичко свързано със серията на FEEDER BAIT . Може да намерите в Онлайн магазина на YANIMARCARP.





Няма коментари:

Публикуване на коментар