четвъртък, 28 юли 2022 г.

1во място при 40 гр жега и 48 часа без сън на яз.Калипетрово- Carp Competition 22-24.07.2022г.

 

Здравейте приятели,




През изминалия уикенд нашият отбор взе участие в състезанието на язовир Калипетрово - Carp Competition.
Тъй като Miroslav Ivanov и Teodor Veselinov Chakarov бяха възпрепятствани и не взеха участие (но въпреки това помагаха по телефона със съвети),
на тяхно място застанаха двама много точни и опитни рибари в лицето на Svetlio Lud и Йордан Георгиев .
 
Няколко думи за състезанието..... Изключително тежко с много високи температури като слънцето за секунда не се скриваше.
 





Пристигнахме на язовира в 8 часа. При жребия.... естествено Georgi Georgiev тегли 8 за поредност.... след кратка консултация че Георги няма ден , Svetlio Lud тегли 9 сектор. Настанихме се и изграждихме бивака и след лек анализ на съседите , стратегията беше направена. Отне ни около 30 минути игра с маркера за да определим двете дистанции.
 
Състезанието тръгна добре за нас , като поведохме с няколко хубави риби. След първите 12 часа стана ясно , че ние и коравия отбор на ЛАКС макар и сега под друго име ще се борим за 1-вото място в генералното класиране.
За наша радост макар и с цената на много труд и абсолютно никакъв сън през тези 48 часа , отборът ни заслужено не само удържа преднината си , но и значително я увеличи и така завоювахме ПЪРВО МЯСТО🥇в генералното класиране.
Единственото което ни убягна е наградата за биг фиш тъй като Strong carp team извадиха риба с тегло 7.950 кг , което беше с 50 повече от рибата наSvetlio Lud.
Искаме да изкажем нашите специални благодарности на Yordan Petrov и Fishingbg.eu Шаранджийски Магазин , и на Ivo Pacev Риболовен магазин Hook.bg за предоставените продукти , без които нямаше да постигнем тези отлични резултати , както и на организатора на състезанието Радослав Костов
До нови срещи 🏆🏆🏆

Няма коментари:

Публикуване на коментар