неделя, 28 август 2022 г.

CARPSHOP Bulgaria

 #CARPSHOP #ANACONDA #CARPFISHING 

Измина и поредната тренировка преди предстоящото състезание на Язовир Съединение обл.Бургас


Изключително сме впечатлени от първите ни тестове на спод комплекта от ANACONDA - Въдица Nighthawk 3 Spod 13 ft. 5.50lb и Макара Undercover Spod 12000, която се оказа напълно подходяща за тази въдица. 



За начало можем да кажем, че при хващане на въдицата в ръка с поставена макара, всеки един от вас би потвърдил нашите думи, че за цената си това един много добър работещ комплект. Въдицата е лека, много приятна на допир, с EVA дръжка и подсилени водачи, които ще ви помогнат в това, да не се притеснявате за далечни кастинг замятания.

Ако трябва да дадем "суха" информация за въдицата, то можем да кажем, че има транспортна дължина 201см., 50 мм стартов водач, изработена е от 24 T въглеродна заготовка, 6 водача и 62 см. дръжка до макародържача.

Макарата както сами може да разберете по нейния размер 12 000 е достатъчно голяма, за да побере достатъчно влакно и дава възможност за добър кастинг. При начално обиране на влакното се забелязва дългото издърпване на линията с 121см. при 1 оборот.

Дръжката е изключително мека и удобна, което само по себе си говори, че при по-дълго използване няма как да се получават мазоли, измаряне и т.н. Едно нещо като минус, което можем да кажем е нейното тегло - 690гр., но пък за сметка на това можем да кажем, че ANACONDA са вложили висококачествени елементи за надеждност и сигурност! 


След едно две замятания с въдицата разбрахме, че с нея имате пълна възможност за захранване на дистанции над 100м. Започнахме със Spider Spod, чиято форма, както знаем, дава оптимална възможност за работа на 80-100м. – БЕЗ ПРОБЛЕМ.


Клипсирахме на 110м, при което решихме да сложим напръстника и да видим как ще се представи. Още при първото замятане клипса удари зверски и даде предпоставка за 120м.

Изтеглихме спода обратно на брега, измерихме наново новата ни дистанция от 120м. Поставихме топчета в ракетата за захранване Spomb Midi и заметнахме отново. Не бихме искали да се повтаряме или потретваме, но отново без никакъв проблем. 

От там насетне бихме препоръчали да използвате по-големи ракети за захранване, за да успеете по-лесно достигане на дистанции над 120 метра. Спод въдицата има изключителна сила, която не може да се види на снимка или на видео клип преди да го хванете в ръцете си.


💥 Заключение: Въдицата Nighthawk 3 Spod в комплект с Спод макара Undercover Spod 12000 са изключително добър избор за бюджета си при риболов на дистанции до 120 / 130 метра със среден размер ракети, а при по-добри кастинг умения и големи ракети за гонене на 140 метра.


Силно препоръчваме продуктите на ANACONDA, които са се доказали през годините като едни от най-добрите на пазара в Европа.


👉 Спод макара ANACONDA Undercover Spod 12000

✔ https://carpshop.bg/spod-makara-anaconda-undercover-spod-12000


👉 Спод въдица ANACONDA Nighthawk 3 Spod 13ft. 5.50lb

✔ https://carpshop.bg/spod-vaditsa-anaconda-nighthawk-3-spod-13ft.-5.50lb


👉 Спод въдица ANACONDA Nighthawk 3 Spod 12ft. 5.50lb

✔ https://carpshop.bg/spod-vaditsa-anaconda-nighthawk-3-spod-12ft.-5.50lb


🛒 CARPSHOP - Твоят приятел в риболова.

Шаранджийски магазин www.carpshop.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар