събота, 4 март 2023 г.

Бърз дневен риболов

 #CARP #CARPFISHING #TROPHYCARP #BOZVELILAKE #BIOCALANUS #MASSIVEBAITS #YANIMARCARP 

Заповядайте в телеграм канала ни

След неуспешното откриване на сезона, дойде време да направя опит за хващане на първият трофей за годината. Прогнозата за времето не беше от най-добрата, въпреки положителните температури. Очаквахме силен южен вятър с пориви до 15 - 20 метра в секунда и атмосферно налягане 1008 hPa. 



В 7:00 часа бяхме на язовира и започнахме да разпъваме въдиците. Мислехме да застанем на 3 и 4 сектор, но заради очакваният насрещен вятър избрахме сектори на стената, като аз застанах на 22 сектор. На лявата въдица заложих на монтаж Snowman Rig Special Boilies Bio Calanus 18 mm с pop up 15 mm на CC MOORE, на средната въдица заложих на легнало домашно топче 18mm с аромат на риба и на последната въдица заложих на Ronnie Rig с 14 mm топче Pop up Топчета Ананас/N-Butyric 14mm


До обяд нямахме никакви кълванета и решихме да презаредим въдиците. Презаметнахме отново въдиците и зачакахме първи удар. В 12:30 имах леко пипане на  топче Hot Fish , но не се закачи, предполагам беше дребна риба.

В 13:30 успях да реализирам една хубава риба, която осмисли целият ми риболов. Рибата се закачи на легнало топче Special Bio Calanus 18 mm на MassiveBaits.


Ако статията ви е харесала, моля споделяйте и коментирайте.




Няма коментари:

Публикуване на коментар