неделя, 9 април 2023 г.

Паста за стръв в шаранджийският риболов

 #CARPTODAY.RU #CARP #CARPFISHING #TROPHYCARP #COMPLEX-T 

Присъединете се към телеграм канала ни.

Доста шаранджии, подценяват силата на пастата в шаранджийският риболов, което не е правилно. Пастата има няколко предимства, което я прави усилвател на ефективността на вашата стръв.

https://carpshop.ru/


Важен е начинът по който се използва пастата, която представлява смес за тесто, от която се получават готовите топчета.DinamiteBayst са едни от най-добрите производители на топчета в световен мащаб, като техните резултати са на база години тестове в полеви условия. В България, част от техните продукти може да откриете в магазин https://yanimar-carp.com .

Пастата complex-t е еднаква по състав със топчетата complex-t, като може да бъдете сигурни, че това не е някаква различна смес с добавени аромати, а част от световно известната рецепта, само че в различна форма.


Пастата се оформя изключително добре и в същото време залепва много здраво, като предпазва косъма ви от оплитане. Начина на обвиване на стръвта напомня много на метод фидер риболов, но това далеч не е метод фидер.

Пастата бавно ще се разтвори във водата и постепенно ще започне да отделя хранителни вещества във водата, който ще са хранителен сигнал за преминаващите шарани. Пастата ще бъде трудна за премахване от дребните риби и това определено ще удължи живота на вашата стръв, до пристигане на заветните трофейни риби на петното.


Голямо количество паста ще се разтвори максимум до 48 часа, така че внимавайте с използването и. Идеята е да съхраните стръвта до пристигането на трофейните риби.


https://web.telegram.org/k/#@carptoday

Статията пристига до вас, благодарение на https://carptoday.ru/

Няма коментари:

Публикуване на коментар