събота, 15 май 2021 г.

48- часов риболов на яз. Борец

 #YANIMARCARP #MASSIVBAITS #CARP22 #CARP FISHING

YanimarCarp

Привет колеги 


Искаме да споделим поредният успешен риболов на язовир Борец. Ще кажем на кратко как протече ноемврииски риболов на язовир Борец.



Решихме с колегите да направим 48 часов риболов на язовир Борец. 
Според прогнозата времете беше доста добро за този месец от годината 13-14 градуса през деня, а вечерта до 3 градуса което за нас беше супер.










Запазихме трети и четвърти сектор. В 7.3 сутринта бяхме на водоема и започна разтоварване и оправяне на бивака. Бяхме направили захранка с пелети, протеинови топчета и готови семена на Carp 22. Към 11 часа разпънахме въдиците на дистанция от 80/90/100/110/120/130 метра. Започна чакането и стратегии как да излъжем тези къпризни риби в това студено време на язовир Борец. Към 16 часа презаредихме въдиците и разпънахме на по- далечни дистанции и на дълбочина от 4 м. След няколко часа за наша радост чухме и първия рън. След това повторихме разпъването на същата дистанция и отново последва рън. 










Около 3 часа за добро утро отново попадение на протеинови топчета Massive Baits и шаран около 10 кг. На другият ден следвахме същата стратегия и резулатите бяха на лице. За това време на годината риболовът беше супер, благодарение на колегите Александър Дабанов и Милко Костадинов- те направиха риболова от невъзможен- възможен- БРАВО! Както всеки знае язовир Борец е един от трудните и красиви водоеми в област Пловдив. 
Но за този кратък 48 часов риболов изполвахме изцяло продуктите на MASSIVE BAITS, CARP 22, SECRET BAITS и PB PRODUCTS и с тези продукти постигнахме тези резултаи. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар