понеделник, 3 май 2021 г.

Trastikovo lake

 #CARP #CARPFISHING #TROPHYCARP #TRASTIKOVOLAKE #HOOK 

Живко разказва за своя 48 часов риболов на Тръстиково , с любезното съдействие на риболовен магазин HOOK

Да разкажа за риболовният ни излет с Мирослав Петров и неговата съпруга Йоана Петрова . 


Пристигнахме рано сутринта ,но поради малко недоразумения от съседен сектор ,кой къде е метнал, се наложи да преустановим захранването наново! И така май минахме и обед ! След като вече всичко беше ок започна чакането .


Аз заложих на по дългото да ловя ,а колегата Миро на по късото ,като работихме изцяло с продуктите на HOOK и на BD Baits 220 и BD Baits 380 Rekord .Така и започнахме с първа риба 11.600 и след това тишина ,но забелязахме ,че рибата започва да си хвърля хайвера .


Постепено започнахме да ловим и за съжаление имахме и малки рибки ,от които нямаше как да се отървем ! Заснехме рибите ,които стават за снимки ,а другите ги връщахме без фото .


Миро си отиде няколко часа преди мен ,а аз останах да хвана още някоя риба. Като цяло имахме риби и няколко рязания на шока заради мидените полета ,рибата се набиваше в тях и нямяше спасение ,така загубих много голяма риба за съжаление .



Показвам малко снимков материал от рибите и пожелавам на кука на всички колеги .Забравих да спомена ,че бях посетен и от моите съотборници Тафо Стоянов   и Ivo Pacev  и имахме радостта да се снимаме заедно с много красива риба .







Няма коментари:

Публикуване на коментар