четвъртък, 4 май 2023 г.

Ракета за захранване ANACONDA Bomber Spod Rocket

 #CARP #CARPFISHING #ANACONDA #FISHINGSAID #SPODROCKET

Заповядайте в онлайн канала ни в Telegram

Ракетите за захранване станаха много популярни в риболова и вече се предлагат от много производители във всички възможни форми и размери. Захранването със спод привлече голям интерес през последните години.
Не е лесно да се запали духът на иновациите там, където на почит е традиционализмът, за да се отличи даден продукт. Момчетата от #Anaconda се заеха с тази задача и пуснаха нов модел на пазара.




Формата на Bomber Spod Rocket се различава от конвенционалните spod ракети, които се предлагат на пазара. Причината е проста: тази специална форма означава, че центъра на тежестта на ракетата е на върха, което гарантира стабилен полет, подобно на стреличка.


Благодарение на тези иновации са възможни екстремни разстояния. Според производителя опитни кастингисти могат да достигнат дистанция до 150 метра. Благодарение на извивките, Bomber Spomb може да достигне до точката на захранване дори при насрещен вятър.



Използваният материал е висококачествена устойчива на счупване пластмаса. Ракетата Bomber Spod е направена от една част, което я прави много стабилна. Това е потвърдено и в нашия тест, направен от опитни рибари.
Използваната пластмаса е много здрава, което гарантира по-дълъг период на употреба.
За закрепване на Bomber Spod Rocket е прикрепено ухо от неръждаема стомана, което е по-издръжливо на силни замятания.



Ракетата разполага със специална система за сгъване и заключване. Заключващата система се затваря много добре и издържа на силите, генерирани при замятане.
Тъй като ракетата е направена от едно парче няма нужда от пружинна система. Именно тази иновация подпомага отварянето на ракетата при удар, тъй като ще има повече напрежение върху частите, които трябва да се отворят.
Дължината на Bomber Spod е 18 см, като предлага достатъчно място за нужното количество храна.




Обобщаваме предимствата на Anaconda Bomber Spod Rocket:

  • Стабилен полет
  • Изработена е от една цяла част, което предотвратява износването
  • Ухо за закрепване от неръждаема стомана, следователно устойчиво на ръжда
  • Лека конструкция, улеснява плаваемостта

📞 Телефон за поръчки: 089 543 1559
❗ Възможност за търговия на дребно и едро!
🌎 Дъбница 2940, Гоце Делчев 🇧🇬 България


Няма коментари:

Публикуване на коментар