неделя, 28 май 2023 г.

Най-добрите топчета за трофеен шаран

  #CARP #CARPFISHING #TROPHYCARP #CCMOORE

Заповядайте в Telegram канала ни.

Ето че температурите се покачват и водата тръгва да гони пиковите си стойности, това означава че сетивата на шарана са в оптимална форма- тяхното обоняние и зрение. Понякога могат да се окажат трудни за улавяне, на пресирани места по това време на годината, поради множеството улавяния и убождания ежедневно, виждайки пред тях различни методи и тактики.

Масовият шаранджия изсипва куп семена, коноп и пелети в различни размери и количества, но малко от тях наблягат на засилване на полезните качества на захранката и подхода на захранване с протеинови топчета е един чудесен избор за осигуряване на чудесен източник на пълноценна храна .


Един от големите бонуси на метода на захранване със протеинови топчета е простотата и удобството при използването им, като не е необходимо да носите различни смеси на брега на язовира и да носите различни елементи за стръв със себе си. Достатъчно е да приготвите предварително захранката си у дома и да вземете необходимото количество, което прецените че ще имате нужда за риболовната сесия.


Много шаранджии обичат по това време на годината стръвта да бъде Тихоокеанска риба тона на CC Moore. Това определено е стръв за голяма риба, която ще доведе до незабавно привличане във водният стълб, особено при по-високи температури на водата. За да увеличите още ефективността на привличане, може да добавите лепкави течности към вашата стръв , добър избор е Marine Amino 365 CC Moore, като отгоре може да поръсите с трохи от топчета, брашно от Krill или бустерна пудра тихоокеанска риба тон.


Тази захранка е най-добре да се приготви у дома, позволявайки дребните ч1астици да се прикрепят към захранката ви,  определете си количеството топчета необходими за риболовната сесия, залейте ги с течност, за да образува тънък слой, добавете и дребните частици и оставете така да престои няколко часа, след което може да повторите процеса, но ако няма нужда оставете сместа да престои поне 24 часа, за да може топчетата да се втвърдят. 


Заповядайте в Telegram канала ни.

Статията пристига до вас, благодарение на https://ccmoore.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар