неделя, 4 април 2021 г.

Carp Team Anglerholics в действие

#LIQUIDS #CARP #CARPFISHING #FISHING #TROPHYCARP #ANGLERHOLICS

Багажа беше приготвен още в 8:00 вечерта, бяха приготвени също царевица, коноп и малко топчета които бяха нужни за микса за захранване.



Тръгнахме рано от Хасково и имахме около 30мин път харесахме си място на язовира и риболовът започна за стръв използвахме рони риг монтаж на който за стръв използвахме pop up mainline 15mm а на другата въдица бяхме заложили blow back със потъва що топче 20мм dynamite baits blood worm и pop up 10mm вкус дъвка .


Blow back
Ronnie rig

След като вече въдиците бяха готови дойде момента да захраним местата които си бяхме избрали, като дълбочина си избрах най тънката вода на язовира а тя беше около 1.60-1.80м със температура на водата 8° за захранване бяхме избрали вкисната царевица, коноп бързоразтворими топчета tuna 20mm на sonubaits всичкото това го бяхме дипнали със чесън, мириса беше покартителен.



Всичко беше готово и вече хвърлихме въдиците, времето беше прекрасно със слънце и температура от 21° и вече бяхме в очакване на някой и друг шарко


Часовете минаваха бързо, но безуспешно, сменяме топчета слагаме различни аромати и отново без успех. Дойде и момента в който трябваше да събираме целият панаир и обратно към Хасково.

Излетът ни завърши със едно пролетно капо, но поне се нарадвахме на хубаво време и на хората които хващаха! 


2 коментара: