петък, 2 април 2021 г.

Приключение на рибарника

 #CARP #CARPFISHING #TROPHYCARP #YANIMARCARP #MASSIVEBAITS #PINEAPPLE&N-BUTYRIC

Пролетта дойде , но температурите все още бяха колебливи . Нямахме търпение да посетим някой водоем . 

Korda Marker


 При първите три , четири слънчеви дена , с температури над 10 градуса , аз и моите приятели решихме да посетим туристически комплекс рибарника .



Натоварих въдиците и 5.30 часа тръгнахме към водоема . Температурата беше -2 градуса и имаше мъгла .




Разпънах въдиците и захраних по 4 5 ракети на въдица . Едната въдица заложих на монтаж D-rig с Hot fish и Pop Up Hot Demon , едната на легнало топче The Crave и една въдица Snowman Rig с топче Bolsena Squid и Pop Up Pineapple N-Butyric на Massivebaits.




Първият удар дойде в 9:00 часа на Bolsena Squid с pop up Pineapple N-butyric на 70 метра дистанция . Страхотен шаран с тегло 7.500 кг . Това е и първата риба , която вадя на този водоем .




По обяд имаше бесен рън на колегата Андро , но се оказа малък разбойник . Докато го вадеше Петър му помагаше с дохранването .



На обяд реших да презаредя , времето започна да се оправя и температурите се покачваха . Рибата не беше от най-активната , често се обръщаше на повърхността . За съжаление така и не се реших да потърся рибата на повърхността , с монтаж на zig rig .




Към 14:00 удари още едни малко шаранче , този път на легнал монтаж Meat and Fish . 


Колегата Петър , също се разписа със страхотен  шаран 8.00 кг , на монтаж D-rig легнало топче CPK. Half-half.


Малко преди да тръгнем последва втори удар и отново беше в кепа.



Накрая ни навести едно другарче , което беше доста приятелски настроено . Изкарахме си страхотно с няколко извадени риби и няколко изтървани . Остава емоцията от добрата компания .










Няма коментари:

Публикуване на коментар