събота, 10 юни 2023 г.

Обзор на продуктите PB

 #CARP #CARPFISHING #PBPRODUCTS #YANIMARCARP #TROPHYCARP

Заповядайте в Telegram канала ни.

PB Products е световно известна компания от Холандия, която предоставя на шаранджиите, много уникални и висококачествени продукти за риболов. Вносител за България на PB Products е https://yanimar-carp.com/PB-Products.


PB Products Pangolin (броненосец) е изработен от плътен и много устойчив материал, а сърцевината е изработена от меко и гъвкаво влакно. Той е идеален избор за риболов на реки или езера с много черупки , закачки , камъни и много други опасни предмети. Броненосецът е много лесен за работа, за разлика от други подобни продукти, предлага се в 2 цвята Multi Weed и Multi Silt - PB Products Pangolin.


PB Products Silk Ray е много гладък и тънък, като материала е импрегниран с олово против усукване и е перфектен за изваени дъна. 


Поради липсата на сърцевина, структурата на продукта е по-плътна, но въпреки това се плете лесно с подходяща игла. Предлага се в три цвята Gravel(чакъл) , Silt(Тиня) , Weed(водорасли) PB Products Silk Ray


PB Products Downforce (Притискаща сила) е класически лидкор с оловна сърцевина с меко оловно ядро и плътна външна обвивка. Предлага се в два цвята Gravel(чакъл) и Weed(водорасли) PB Products Downforce


Тези три материала ще покрият изискванията и на най-претенциозните шаранджии. Съотношението им на цена - качество е без аналог.


Статията пристига до вас благодарение на https://carptoday.ru

Заповядайте в Telegram канала ни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар