сряда, 21 юни 2023 г.

Кои са новите подсилващи пудри в шаранджийският риболов?

 #CARP #CARPFISHING #TROPHYCARP #CCMOORE #YANIMARCARP

Заповядайте в Telegram канала ни.

В риболовът, винаги трябва да сте една крачка пред другите, ако искате да бъдете продуктивни. бъдете различни, нестандартни и експериментирайте, това е пътя към така желаният трофей. През последните 12 месеца работихме върху специален продукт тук в CC Moore, който отне доста време за усъвършенстване и постигане на така желаният аромат, текстура и консистенция.



След дълъг период на тестове и снабдяване на някой ключови съставки, най-накрая може да кажем че сме доволни от крайният продукт, който е известен като бустерна пудра, съответстваща на специалните гами топчета - Live System, Pacific Tuna и Odyssey XXX. Всяка една пудра цели за повишаване атрактивността на вашата примамка.


Как съпоставихме профила на боилите със съответната пудра?

Постигнахме това, като използвахме иновативната технология, която ни позволява да вземем течни съставки, които влизат във всяко топче и да ги трансформираме във прахообразна форма, след което ги смесихме със други различни качествени прахове, за да се създаде завършеният продукт - уникална пудра съответстваща на вашата стръв.


Какви са ползите от използването на пудрата?

Основното предимство е фактът, че прави стръвта ви изключително водоразтворима и веднага щом попадне във водата започва да работи, излъчвайки сигнал на рибите за храна и ако има риби в района, който сте избрали , те често ще идват от любопитство да проучат района .


Как да сме сигурни че е така?

Една от причините да сме толкова сигурни, при пускането на пудрите на пазара, са тестовете и наблюденията които направихме, как рибата реагира на новите пудри под водата.

Сложихме топчета, покрити с пудра от съответната гама на различни избрани места и веднага щом стръвта влезе във водата, рибата се появи и започна да кръжи около стръвта. След няколко минути се спуснаха и започнаха да се хранят. 


Един от ключовите фактори, който забелязахме беше увеличеното време за реакция на шарана, спрямо стандартната стръв. Друг забележим фактор, беше облака, който те предизвикаха, след като рибата започна да се храни на петното и събуди любопитството на други риби в региона.

Как използвате пудрите?

Има редица различни начини за използване на пудрите в шаранджийският риболов, от покриване на топчета за хранене, стръв , пелети , до използването с твърди PVA торбички. Важно е да знаете, че колкото повече слоеве правите, толкова по-дълго ще остане слой върху топчетата. 


Ако искате незабавна активация, напудрете топчетата непосредствено преди риболова, но ако желаете по-продължителна атракция, трябва да ги покриете 24/48 часа преди риболова.


Също така имайте предвид, че не се нуждаете от голямо количество течност, когато покривате примамките, малко количество Baits Boosters  е достатъчно, за да имате лепкав слой, преди да покриете топчетата с пудрата.


Има удоволствието да ви информирам, че магазин https://yanimar-carp.com/ вече предлага продуктите на световно известните гиганти CC MOORE и MAINLINE.
Продуктите са налични, но все още не са качени в сайта, за поръчки използвайте https://yanimar-carp.com/ или бърза поръчка на телефон 0888999531.
За поръчки над 50 лв има безплатна доставка.

Заповядайте в Telegram канала ни.

Статията достига до вас, благодарение на https://ccmoore.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар