петък, 14 юни 2024 г.

Новият подход при лодките за захранване

#CARP #CARPFISHING #TROPHYCARP #BOILIES #BAITBOAT 

Присъединете се към Телеграм канала ни.

Станете част от нашата група във Facebook

Последвайте ни в instagram

Технология, която е разработена или възприета от сектора на любителския риболов (напр. рибарите и индустрията за любителски риболов), е довела до бързи и драматични промени в начина, по който любителските риболовци взаимодействат с рибните ресурси. От подобренията в намирането и улавянето на риба до подражаването на естествената им плячка и достъпа до преди това недостъпни води, до риболовците, които споделят своите подвизи с други, технологията напълно променя всички аспекти на любителския риболов.

Лодките за стръв са сред най-вълнуващите части от интелигентното риболовно оборудване, което вероятно някога ще закупите. Това есе ще ви преведе през основните познания за лодките за стръв и някои съвети за избор на вашите лодки за стръв и ще ви помогне да поддържате вашата лодка за стръв, след като бъде закупена, като я поддържате добра за водата.

Много лодки за захранка са оборудвани с ехолот или сонар, който предава обратно към слушалката или мобилното устройство, което позволява на риболовеца да види топографията на езерното дъно, колко дълбоко е то, колко плевели или тиня има и дори температурата на водата !

GPS е друга характеристика на някои усъвършенствани лодки за стръв и подобно на сонарите или ехолотите, те могат да бъдат закупени като допълнение на по-късна дата.

Най-новата иновация в съвременният подход - Bait Boat Pod Bait Spreader for X-Boat, може да даде нов метод за презентиране на захранката ви и да ви доближи до така търсеният трофеен шаран.


Много уникален и оригинален навиващ се разпръсквач за стръв. Самостоятелна чисто механична добавка, която работи с всички X-boat, тъй като е абсолютно независима от електрониката на лодката се активира, след като десните врати на бункера са отворени и все още можете да използвате пълния капацитет на двата бункера.

Разпръснете стръвта си в диаметър от 6 и повече метра (в зависимост от използваната стръв). С @WUBS можете да разпръснете до 600 g стръв. Това прави възможно създаването на по-големи места за хранене с бойли, частици или пелети с всякакъв размер. WUBS е напълно разработен и тестван от BBPOD .

@WUBS се предлага в черно тяло с няколко вариации на цвят на фуния, копче и лого: черно, зелено, армейско зелено, оранжево, синьо, сиво, жълто, червено и лилаво.

Технически параметри:

Общо тегло: 900g

Макс. капацитет: 600g (зависи от използваната стръв)

Покрита площ: до 30 кв.м

Размер на стръвта: всякакъв размер

Цветове: черен, зелен, армейски зелен, оранжев, син, сив, жълт, червен и лилав


BBPOD може да закупите от онлайн магазин yanimar.carp , както и други полезни аксесоари BBPOD-Basic-Stainless-Black-Toslon-stoika-za-lodka-za-zahranka

Присъединете се към Телеграм канала ни.

Станете част от нашата група във Facebook

Последвайте ни в instagram

Няма коментари:

Публикуване на коментар