четвъртък, 18 февруари 2021 г.

40 минутна битка из под леда

 #CARP #BIGCARP #CARPFISHING #WINTER #WINTERCARP 

Невиждана четирдесет минутна битка из под леда донесе 30 lb огледален красив шаран . Късметлията Ашли Роулингс е с къси панталони и по чорапи в тази студена 40 минутна борба и не получава голяма помощ от неговият колега Лий Мичъл .


Рибата е извадена по време на четиридневна риболовна сесия в езерото John Fishery , в 3 часа сутринта . Лий Мичъл така и не чува виковете на Ашли , за да му донесе якето , след което се налага да цели Лий с ботушите си , за да го събуди . Най-накрая Ашли е успял да го събуди и да полъучи топлото си яке .


Късмета спохожда Ашли Роулингс на 4 метра Zig Rig със черна пяна , след като дълго време са нямали никакви удари на легнали монтажи . 


Времето през онази нощ , наистина не е било благосклонно към двамата шаранджии . Вечерта температурите са спаднали до -2 градуса и областите в които са ловили двамата шаранджии , започнали отново да замръзват . Битката вечерта ще остане завинаги в спомените на Ашли , особено с този 4 метров Zig Rig , той не е искал да мъчи шарана и умишлено е оставил шарана да го разкара из цялото езеро . Накрая всичко приключва благополучно с красив шаран в кепа .



3 коментара: