събота, 27 април 2024 г.

IBCC 2024 Ден 3 минута по минута

 #IBCC #CARP #CARPFISHING #TROPHYCARP #BALATONLAKE

Статията достига до вас, благодарение на http://ibcc.hu

Присъединете се към Телеграм канала ни.

Станете част от нашата група във Facebook

Последвайте ни в instagram

23.04.2024 г. 18:00ч

Много вълнуващи неща се случиха и следобед, отборите уловиха няколко шарана с тегло между 15 и 20 килограма и в трите басейна, така че ходът на състезанието днес беше сменен от няколко отбора. Вярно е, че все още сме в началото, но ако дните вървят така, е почти сигурно, че можем да очакваме състезание с наистина големи риби.

В момента екипите могат да се движат по водата в западния, централния и източния басейн на Балатон – но предупреждението за буря от първо ниво може да се промени по всяко време и предупреждението от второ ниво може да бъде обявено.

Отборите трябва да обсъдят важни тактически и стратегически въпроси и стъпки, тъй като не могат да се качат на вода на второ ниво, така че трябва да бъдат подготвени за вечерта.

Нашите ежеминутни публикации ще продължат и утре сутрин, а междувременно ни следете на страниците ни в социалните медии, тъй като ще публикуваме безброй снимки и видеоклипове!

23.04.2024 г. 00:30 ч

По обяд получихме информация и снимки от нашите екипажи на южния бряг, че два шарана над 20 в сектора Senzor Planet са претеглени от маршалите.

Времето продължава да е променливо, вълните бушуват в западната и централната котловина, в сила е предупреждение за буря от втора степен!

23.04.2024 9:00ч

В ранните часове на сутринта екипите бяха предупредени за второ ниво на предупреждение за буря в целия район на езерото Балатон, така че трябваше да останат на брега с лодките си. Те не успяха да отидат до крайните платформи, докарани по време на вечерните актуализации, и очаквано в сутрешните часове, освен в източния басейн, те все още няма да могат да работят от лодка в другите два басейна. И на двата бряга се хванаха красиви шарани, няколко от които над 20 килограма.
Според официалните прогнози на Националната метеорологична служба около 11:00 часа се очаква бурен сигнал от първа степен и в трите котловини .

Няма коментари:

Публикуване на коментар