събота, 27 април 2024 г.

IBCC 2024 Ден 5 минута по минута

#IBCC #CARP #CARPFISHING #TROPHYCARP #BALATONLAKE

Статията достига до вас, благодарение на http://ibcc.hu

Присъединете се към Телеграм канала ни.

Станете част от нашата група във Facebook

Последвайте ни в instagram

25.04.2024 г. 18:30 ч

Благодарение на днешното слънчево време екипите успяха да подредят лагерите си и да изсушат подгизналата техника. От гледна точка на риболова обаче възникнаха няколко вида ситуации. В секторите, където ловят екипи, има значителна разлика в размера и количеството на присъстващия шаран. Някои екипи продължават да ловят малко, но значителни риби, докато в други райони ухапванията са чести, но по-малко риби надхвърлят или достигат границата от 10 килограма. Следователно селективният риболов остава тяхното основно предизвикателство.

Въпреки това отново успяхме да заснемем красиви риби на камерата, някои от които можете да видите тук:

25.04.2024 г. 09:00ч

Тази сутрин, за щастие, оборудването за предупреждение за буря не работи в нито един от трите басейна и екипите могат да видят огледална вода на места, което значително повлия на точността на изтеглянето. Въпреки това, според нашата информация, с по-спокойното време , на подхранванията се появиха и малки шаранчета.
Разбира се, входящите обаждания съдържат и истински големи шарани, нашите екипи вече са на път да уловят тези стари създания.

Междувременно ви предоставихме няколко снимки от вчера. Разглеждането им ви дава малко представа за най-вълнуващите подробности от състезанието:

 

Статията достига до вас, благодарение на http://ibcc.hu

Присъединете се към Телеграм канала ни.

Станете част от нашата група във Facebook

Последвайте ни в instagram

Няма коментари:

Публикуване на коментар