събота, 27 април 2024 г.

IBCC 2024 Ден 4 минута по минута

#IBCC #CARP #CARPFISHING #TROPHYCARP #BALATONLAKE

Статията достига до вас, благодарение на http://ibcc.hu

Присъединете се към Телеграм канала ни.

Станете част от нашата група във Facebook

Последвайте ни в instagram

24.04.2024 г. 20:00 ч

Съобщаваме фантастични новини в днешния последен запис в нашия раздел минута по минута, тъй като на PEG 244 ЕКИПЪТ НА AQVARIUS направи невероятен улов!

Шаран, който тежи 35,625 кг след официалното претегляне, така че беше регистриран нов балатонски шарански рекорд в присъствието на Balaton Fish Management Nonprofit Limited.
Остава още време до състезанието и можем да кажем, че юбилейният Adventer & fishing X. IBCC ще бъде за наистина големия шаран!

24.04.2024 г. 17:30ч

Прогнозите се сбъднаха, в ранния следобед беше обявено предупреждение за буря от първо ниво и в трите басейна, така че екипите можеха да потеглят и да изтеглят крайните си съоръжения или да тръгнат след рибата след кълване.
Според най-новата ни информация, наскоро в Шиофок е уловен брутално голям шаран, за който скоро ще предоставим подробно описание и снимки.

Екранна снимка
24.04.2024 г. 21:30ч
Сутринта състезателите бяха посрещнати с предупреждение за буря от втора степен и в трите котловини, а освен това беше придружена и от постоянен дъжд.

Отборите не могат да работят на последното оборудване, изтеглено снощи за освежаване и игра. Ако има кълване могат да играят само от брега.
По официална информация на Националната метеорологична служба в ранния следобед времето ще се смекчи и се очаква първа степен на предупреждение за буря в източните, западните и централните котловини.

До следващия ни ъпдейт ви предоставяме няколко снимки от вчерашния улов на 21,50 кг от PEG 44, от ECO CARP MIKBAITS:

Статията достига до вас, благодарение на http://ibcc.hu

Присъединете се към Телеграм канала ни.

Станете част от нашата група във Facebook

Последвайте ни в instagram

Няма коментари:

Публикуване на коментар