събота, 27 април 2024 г.

IBCC 2024 Ден 6 минута по минута

 #IBCC #CARP #CARPFISHING #TROPHYCARP #BALATONLAKE

Статията достига до вас, благодарение на http://ibcc.hu

Присъединете се към Телеграм канала ни.

Станете част от нашата група във Facebook

Последвайте ни в instagram

Отборите вече са във финалната фаза, тъй като Adventer & fishing X. International Balaton Carp Cup приключва утре сутрин точно в 8:00.

Дни, пълни със запомнящи се бури, бяха последвани от редуващо се слънчево време, неочаквани обрати и огромен улов. Всички отбори трябваше да използват тактически стъпки и стратегии, които биха могли да използват, за да постигнат успех в избраната категория в тези променливи дни.

Видяхме тяхното оборудване, подготовка и креативност във всеки един момент, което показва, че всичките 300 отбора са всеотдайни и професионални шаранджии.


Еволюцията на резултатите може, разбира се, да има огромен обрат през изминалата нощ, така че насърчаваме нашите скъпи читатели на Minute-by-Minute да следват нашите официални страници в социалните медии, за да не пропуснат нищо през последните няколко часа !

26.04.2024 г. 09:00ч

Уловите и екипите, представени в нашата колона минута по минута и в социалните медии, се бориха страхотно с времето, тъй като им бяха дадени много предизвикателства, изискващи хора и оборудване, което накара членовете на екипа да работят усилено.

Хубав улов пристигна и днес, но в района на Шиофок беше уловен шаран с изключително тегло, за който ще докладваме скоро.


А дотогава няколко снимки от вчера:



Статията достига до вас, благодарение на http://ibcc.hu

Присъединете се към Телеграм канала ни.

Станете част от нашата група във Facebook

Последвайте ни в instagram


Няма коментари:

Публикуване на коментар